Contact

Leuk dat je er bent!

Wil je niets missen van de ontwikkelingen op ons platform? Via Facebook en Twitter sturen we regelmatig een inspirerende kattenbel.

Reageren

Schroom niet: reageer gerust openbaar op onze blogs via Ooktexel.nl, Facebook en Twitter. Wij zijn dol op levendige discussies en volgen ze op de voet. Respectvol reageren, alsjeblieft.

Is je bericht ongeschikt om openbaar te plaatsen? Stuur ons dan korte, relevante, scherpe en helder geformuleerde mails. Berichten korter dan vijf regels en zonder bijlagen sluiten we direct in ons hart.

  • Persberichten: liever niet.
  • SEO-aanbieders: we zijn online prima vindbaar, bedankt!
  • Reisinformatie delen? Je website met tips over Texel moet relevant en van hoge kwaliteit zijn.
  • We staan open voor tips en samenwerkingsverbanden en waken daarbij voor onze onafhankelijke positie.

Adverteren

Heeft jouw bedrijf een product dat niet misstaat op OokTexel.nl en profiteer je graag mee met ons groeiende bereik? We informeren je graag over de advertentiemogelijkheden.

Reviews

Wij zijn gek op het schrijven van reviews over typisch Texelse, verrassend praktische of grappige gadgets. Het product moet een ongeforceerde link met het eiland hebben. Onze beoordelingen zijn onafhankelijk, rechtvaardig, respectvol en eerlijk.

Durf te vragen

Femmy heeft vijftien jaar ervaring als communicatiespecialist, schrijver, journalist, bladenmaker, blogger en columnist. Durf te vragen om haar hulp. Ze deelt haar kennis met liefde.

Email ditis@ooktexel.nl of vul onderstaand contactformulier in:

Voor- en Achternaam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Doe mij na
Om CAPTCHA te gebruiken moet je de Really Simple CAPTCHA plugin geïnstalleerd hebben. -